Càritas és un òrgan de l'església catòlica que treballa contra la pobresa i l'exclusió social.

ACTUALITAT

separator

Captura de pantalla 2019-05-08 a las 17.58.42

1a fira d’ocupació organitzada per Càritas Diocesana de Barcelona el 9 de maig, de 9:30h a 14h al Casinet d’Hostafrancs

/ 0 Comments /

Us convoquem a la 1a fira d’ocupació organitzada per Càritas Diocesana de Barcelona que es durà a terme demà, 9 de maig, de 9:30h a 14h (mitjans convocats a les 11:15h) al Casinet d’Hostafrancs (carrer del Rector Triadó, 53).

La fira d’ocupació de Càritas Diocesana de Barcelona vol ser un espai de trobada entre el món empresarial i aquelles persones en situació de vulnerabilitat que cerquen oportunitats laborals.

Per fer-ho possible, Càritas Diocesana de Barcelona ha convidat a tretze empreses, amb la voluntat de posar-les en contacte amb les persones que Càritas Diocesana de Barcelona acompanya en la cerca activa de feina. La fira afavorirà que les persones que busquen feina puguin posar en pràctica els coneixements obtinguts, entregar el seu currículum, i que aquestes empreses els tinguin en compte per contractar-los.

Els més de 500 participants que assistiran a la fira provenen de Feina amb Cor, el programa de formació i inserció laboral de Càritas que des de l’any 2013 ja porta inserides a 4.000 persones. A les 11:30h es bufaran les espelmes d’un pastís que s’ha elaborat per celebrar que totes aquestes persones han aconseguit reenganxar-se al món laboral.

Feina amb Cor té l’objectiu d’acompanyar de manera intensiva i personalitzada persones que fa temps que no troben oportunitats laborals, que tenen càrregues familiars i que han extingit la prestació d’atur o estan a punt de fer-ho. El primer que es treballa des de Feina amb Cor és l’autoestima, amb la finalitat de recuperar l’esperança, la motivació, la confiança i l’optimisme. Amb aquesta fira, Càritas Diocesana de Barcelona vol brindar noves oportunitats laborals a persones que diàriament són descartades de la societat.

El programa de la fira d’ocupació serà el següent:

9:15h) Acreditacions
9:50h) Presentació de la fira d’ocupació
10h) Intercanvi professional entre empreses i participants
11:30h) Parlament a càrrec de Salvador Busquets, director de Càritas Diocesana de Barcelona i bufada d’espelmes per celebrar que 4.000 persones ja han trobat feina amb l’acompanyament de Feina amb Cor
11:45h) Pausa cafè
12h) Intercanvi professional entre empreses i participants
14h) Cloenda

El director de Càritas Diocesana de Barcelona, Salvador Busquets, i la responsable del programa de formació i inserció laboral, Dessirée Garcia, atendran als mitjans de comunicació a les 11:45h.

Captura de pantalla 2019-05-08 a las 17.58.42

separator